Има ли психопат в самолета, #arrestVolen, „иСвини се бе“ – реакции в социалните мрежи "Вече няма #ignorevolen, има #arrestVolen!". Това пише гражданин в една от групите в социалната мрежа Фейсбук по повод скандала между лидера на партия "Атака" Волен Сидеров и негови съпартийци и Стефани Дюмортие, директор на "Алианс франзес" във Варна и аташе по въпросите на сътрудничеството в областта на френския език, стигнал до бой на млад мъж и на полицай.
Вчера Варненската районна прокуратура установи, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров е извършил престъпление от общ характер и изпратила на Софийската градска прокуратура материалите по разследването. Сега Софийската градска прокуратура трябва да реши има ли достатъчно данни да се поиска имунитетът на Сидеров.
Самият партиен лидер каза, че няма да се откаже от имунитета си, но пък отправи клетви и обиди към медиите и любезно предложи да им покаже фалоса си. Сидеров обвини бития полицай в клевета, прокуратурата – в лъжа, а политиците – в заговор срещу него и партията му.
Във "Фейсбук" още вчера се явиха две групи – "за" и "против". "Имунизирай България срещу Волен Сидеров" призова главния прокурор Сотир Цацаров да снеме имунитет на депутата, друга група обяви, че ще подкрепи Сидеров с протест днес. 
Социалната мрежа буквално преля от коментари и реакции по темата. Например: "Не става с "остри" позиции и с обширни репортажи, в които лицето ръси клетви. Става само с бойкот – най-вече медиен! Няма други гледни точки. Ако не в специализирана институция, то поне в политическото гето! ‪#‎ignorevolen‬".