Златният европейски шампион Доброслав Радев гостува на кмета Чимев Европейският шампион за младежи по кикбокс Доброслав Радев гостува заедно с личния си треньор в СК "Патриот" Кирил Чакъров на кмета на Дупница инж.Методи Чимев. Поводът бе спечеленото злато от шампионата на Стария континент в Испания преди дни. Трикольорите се завърнаха от там с 4 златни медала, като от 36 държави, отборно България приключи на 13-о място. Именно Радев бе един от 4-мата българи заради които звуча българския химн. Там дупничанинът спечели титлата в категория до 57-килограма в стил кик-лайт.
20150903_104523Радев сподели впечатленията си от турнира и трудностите, които са го съпътствали. Чакъропв пък разкри, че на финала Радев е играл с ангина, но все пак е успял да победи своя съперник и да се окичи със златото.
Инж.Чимев дари с плакет талантливият дупничанин, както и "История на Дупница и Дупнишко". "Продължавай все така да носиш успехи на града и България. Гордей се, че си от този град. Ти пишеш история в спортната страница на Дупница и нека там навсякъде се срещат само думите – победи и злато", пожела му инж.Чимев.