Акумулатори

 
Предлагаме широка гама от авточасти за автомобилния парк в България и
 
Европа. За да предложи максимален избор на своите клиенти, гамата на
 
1001avtochasti.com - V-MAX Инженеринг ЕООД , включва над 100 000 продукта от водещи производителис гаранция за качество и ценово позициониране.
   
 
Ако не откривате артикула който търсите в онлайн магазина , изпратете запитване за авточасти или се обадете на посочените телефони и отдел поръчки ще Ви предложи оферта.
 
За въпроси пишете на имейла в Контакти или се обадете на Телефони : 0885-468-223
0879-606-998
Марки акумулатори които предлагаме :
Бош
Групата Бош е водещ световен доставчик на технологии и услуги. основана е в Щутгарт. За никого не е тайна, че технологиите на Bosch, вградени в почти всеки съвременен автомобил, правят шофирането по-безопасно, екологично и икономично. В крайна сметка: Bosch е един от най-големите световни доставчици на автомобилната индустрия.
 
FIAMM
FIAMM е италианска промишлена група. Акумулаторните батерии FIAMM се предлагат с гаранция от 24 месеца за лични леки, лекотоварни и товарни автомобили, и 6 месеца за таксиметрови автомобили. Тя покрива само производствени дефекти и е валидна след заверка на “Гаранционната карта”, приложена към закупения акумулатор. Гаранцията е валидна само при спазване на изискванията посочени в Гаранционната карта и приложените към нея “Инструкции за експлоатация”.
 
SWAG
SWAG е немска фирма с над 50 години опит в произовдството на авточасти, предлагаща повече от 16 000 части за всички европейски и азиатски марки превозни средства. Продуктовата номенклатура на SWAG включва широка гама от авточасти по синхронизиране на двигателя – ангренажни ролки, зъбни колела, ремъци и вериги; добре разработена гама авточасти по управлението и окачването.
 
BANNER
BANNER е един от международно признатите и водещи лидери в бранша и доставя акумулатори за първоначално вграждане на много автомобилни производители като Audi, BMW, VW, Chrysler, Porsche, Mercedes и др. Продуктите на BANNER доказват своето качество както в мразовития север на Скандинавия, така и в горещините на Африка.
 
ZXZ
Акумулаторните батерии ZXZ отговарят на съвременните европейски стандарти (EN50342). Безкомпромисен старт. ZXZ акумулаторите издържат най-суровия тест за стартов ток при минус 18 градуса по стандарт (EN50342). Акумулаторите ZXZ са необслужваеми батерии с гарантирано представяне за целия си експлоатационен живот. Сигурна работа. ZXZ са надеждни, устойчиви на вибрации, със сигурни вентилационни отвори снабдени с клапани.
 
hankook
ATLASBX CO. LTD е специализирано предприятие, което произвежда SLI батерии, AGM батерии и VRLA индустриални батерии. Силните страни на акумулаторните батерии произведени от ATLASBX са, сведено до минимум саморазреждане и максимална устойчивост на топлина чрез адаптиране на специална калциева технология и иновативен процес за щамповане на решетката, наречен X-FRAME.
 
 
1001avtochasti
 

support contacts

Top